Scooter Accu Specialist | Super Snelle Levering - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Scooter Accu - Voor 23:45 besteld? Morgen in huis!

  DE SCOOTER ACCU SPECIALIST MET SUPER SNELLE LEVERING EEN BETROUWBARE SCOOTER ACCU BRENGT U VERDER! Een betrouwbare accu is onmisbaar voor uw scooter. De accu zorgt er niet alleen voor dat uw scooter makkelijk start, maar voorziet ook de rest van uw scooter van stroom. Wat is de functie van een accu?Een scooter accu is dé stroombron van uw scoo Toon meer

  Merken

  Prijs

  -
  15 Producten

  DE SCOOTER ACCU SPECIALIST MET SUPER SNELLE LEVERING

  EEN BETROUWBARE SCOOTER ACCU BRENGT U VERDER!

  Een betrouwbare accu is onmisbaar voor uw scooter. 
  De accu zorgt er niet alleen voor dat uw scooter makkelijk start, maar voorziet ook de rest van uw scooter van stroom.

  Wat is de functie van een accu?
  Een scooter accu is dé stroombron van uw scooter. Niets is zo vervelend als scooter die niet wilt starten. De belangrijkste taak van een scooter accu is om uw scooter moeiteloos te laten starten. Daarnaast zorgt de scooter accu voor de stroomtoevoer naar de rest van uw scooter, waaronder de verlichting en andere elektronica in uw scooter.

  Zijn er verschillende soorten accu's?
  Een scooter accu is er in veel verschillende soorten en maten. De meest voorkomende soort scooter accu is de lood accu. De lood accu dient u zelf (bij) te vullen met accuzuur. De lood accu is dus niet onderhoudsvrij. Een accu die wel onderhoudsvrij is, is de gel accu. Een gel accu hoeft u dus nooit zelf (bij) te vullen. Het zuur is in de vorm van gel geïnjecteerd in de accu.

  Welke merken accu's heeft Scooter Centrum in het assortiment?
  Scooter Centrum heeft verschillende merken accu's in het assortiment. De accu's in ons assortiment zijn van goede kwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. De meeste accu's in ons assortiment zijn van het merk Nitro. Een Nitro accu staat bekend om zijn kracht en lange levensduur. Een ander merk wat Scooter Centrum in het assortiment heeft, is het merk Nova Scoot. Nova Scoot staat bekend als een premium merk in de scooterwereld. Alle scooter accu's in ons assortiment zijn voorzuldig geselecteerd en getest, zodat u de keus heeft uit de beste accu's op de markt!

  Welke accu moet ik kiezen voor mijn scooter?
  Een scooter accu kan verschillen in kracht en vermogen. De aanduiding V (voltage) is de eenheid die duidt op de elektrische spanning van de scooter accu. De aanduiding Ah (ampére-uur) geeft aan hoeveel elektrische stroom de accu per uur kan leveren. Het is altijd verstandig om voor aankoop van een accu contact te zoeken met Scooter Centrum. Onze medewerkers kunnen u helpen bij het kopen van de juiste scooter accu voor uw scooter.

  Om u een handje te helpen, hebben we de accu's alvast voor u opgesplitst.
  Weet u al welke scooter accu u nodig heeft? Klik dan op ''alle accu's''.
  Weet u nog niet welke scooter accu u nodig heeft? Klik dan op ''accu per merk en type scooter''.