Elektrische Piaggio Scooter nodig? - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Piaggio - Elektrische scooters

  Piaggio maakt nu naast hun geweldige benzinescooters ook prachtige elektrische scooters. Elektrische scooters zijn bezig aan een opmars. De legendarische Italiaanse producent van scooters, motoren en bromfietsen kan natuurlijk niet achterblijven bij deze trend. Als meest toonaangevende scooterproducent heeft Piaggio de tijd genomen om de eerste el Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Actieradius elektrisch (bereik)

  Prijs

  -
  2 Producten

  Piaggio maakt nu naast hun geweldige benzinescooters ook prachtige elektrische scooters. Elektrische scooters zijn bezig aan een opmars. De legendarische Italiaanse producent van scooters, motoren en bromfietsen kan natuurlijk niet achterblijven bij deze trend.

  Als meest toonaangevende scooterproducent heeft Piaggio de tijd genomen om de eerste elektrische Piaggio scooter te ontwikkelen, maar nu is er de Piaggio One. De eerste volledig elektrische Piaggio. Scootercentrum is een officiële Piaggio dealer. De One en de One Plus zijn dus ook bij ons verkrijgbaar.

   

  Elektrische Piaggio scooter

  De elektrische Piaggio One is eigenlijk een elektrische Zip. Tenminste: waar het z’n design betreft. Dat levert een stoere scooter op met scherpe lijnen, verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. Het grote voordeel van deze elektrische scooter is dat er wél plaats genoeg is voor een duopassagier.

  Bij de Piaggio Zip is die ruimte er eigenlijk niet De elektrische Piaggio is uitgerust met een sterke Piaggio motor en heeft een actieradius van ongeveer 55 kilometer in de reguliere uitvoering en 70 kilometer in de Plus uitvoering. Net als de meeste andere elektrische scooters is de Piaggio One uitgerust met de modernste techniek en een aantal gadgets. De scooter heeft een mooi digitaal bedieningspaneel met veel functies, alle verlichting is LED verlichting en de scooter beschikt over een sleutelloos startsysteem. De accu is makkelijk uitneembaar, zodat je flexibeler bent bij het opladen van je accu.

   

  Voordelen van elektrisch rijden

  Een elektrische scooter heeft veel voordelen. Je maakt geen lawaai en je stoot geen uitlaatgassen meer uit. Dat is vooral fijn voor je omgeving, maar je bent ook voordelig uit. Een elektrische scooter is nog steeds wat duurder in aanschaf, maar je bespaart op onderhoud. Een elektrische scooter is veel minder storingsgevoelig en heeft veel minder onderhoud nodig. Natuurlijk is een opgeladen accu ook nog veel goedkoper dan een tank benzine. Al met al ben je dus een stuk goedkoper uit. De nadelen, een beperktere actieradius en het opladen van de accu, wegen daar al snel tegenop en zijn zaken waar je snel aan gewend raakt en rekening mee leert houden.

   

  Je elektrische Piaggio scooter kopen

  Wil je een proefritje maken op een elektrische Piaggio? Kom dan langs in onze showroom. Je kunt op onze website alle informatie vinden, maar echt voelen hoe de scooter van je keuze rijdt, kun je alleen door het te doen. Wanneer je een afspraak maakt, hebben onze medewerkers alle tijd voor je en praten je ook bij over alle andere zaken die belangrijk zijn bij de aanschaf van een scooter: verzekeringen, accessoires, onderhoud en betalingsmogelijkheden. We repareren je scooter aan huis, maar je mag hem ook langsbrengen bij onze werkplaats of gebruik maken van onze haal-en brengservice. Met ons all-in service abonnement ben voor één vast bedrag verzekerd van prima onderhoud en perfecte reparaties. Neem contact met ons op en we vertellen je alles!