Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Donderdag 23 April 2018

  Vespa Primavera 50th Anniversary Limited Edition - Beperkte oplage

  RESERVEER UW VESPA PRIMAVERA 50TH ANNIVERSARY VANDAAG NOG!
  EEN BEPERKTE OPLAGE VOOR HET 50 JARIGE BESTAAN.

  Het is alweer 50 jaar geleden dat Vespa de ‘Primavera’ introduceerde als nieuw model. De tijd gaat snel, want dit jaar vieren wij dat dit alweer 50 jaar geleden is. En we maken er niet zomaar een feestje van, Vespa komt met een heus Anniversary model. Alleen leverbaar bij de officiële Vespa dealer. (Scooter Centrum is al sinds 2009 officieel Vespa dealer) De eerste productie zal medio mei leverbaar zijn.

  De Vespa Primavera 50th Anniversary is leverbaar in twee verschillende kleuren. U heeft de keuze uit Pastel Blauw of Mat Brown metallic. Beide kleuren worden voorzien van een bijpassend zadel en unieke 12 inch wielen met gepolijste velgranden. Op het deksel van het handschoenenvak is een vermelding gemaakt naar het Anniversary model door middel van een speciale 50th Anniversary-badge. 

  De Vespa Primavera Anniversary wordt in een beperkte oplage gemaakt in een 25km snor uitvoering en een 45km brom uitvoering. De prijs komt neer op € 3.789,- rijklaar.

  De Vespa Primavera Anniversary wordt geleverd in een zeer beperkte oplage. Wilt u er zeker van zijn dat u kans maakt op een van deze speciale uitvoeringen? Twijfel dan niet, en reserveer hem direct! 

  U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor het reserveren van de Vespa Primavera 50th Anniversary.

  News & updates

  Recente artikelen