Sluiten

Categorieën

Filters
  Woensdag 22 Augustus 2023

  Tijdelijk leverbaar! De Segway E125S Black Edition (Mat)

  Segway E125S Black Edition (Mat): Stijlvolle Innovatie op Twee Wielen

  De wereld van elektrische scooters blijft evolueren en Segway, een pionier op het gebied van persoonlijke elektrische vervoersoplossingen, blijft niet achter. Met de introductie van de Segway E125S Black Edition (Mat) is er een nieuwe dimensie toegevoegd aan het al indrukwekkende assortiment. Deze gloednieuwe matte zwarte variant, ook bekend als de Jet Black, biedt niet alleen een opvallende esthetiek, maar ook geavanceerde technologieën en functies die zorgen voor een uitzonderlijke rijervaring.

  Een Esthetisch Meesterwerk: Matte Zwarte Perfectie

  De Segway E125S Black Edition (Mat) is een eerbetoon aan elegantie en verfijning. Geïnspireerd door het succes van de E110SE Launch Edition, komt deze nieuwe kleurvariant in een diep, mat zwart dat niet alleen opvalt, maar ook een gevoel van prestige en klasse uitstraalt. Alle chromen onderdelen die voorheen glansden, zijn nu subtiel in het zwart mat afgewerkt, wat een perfect contrast creëert. Zelfs het bruine zadel en de handvatten zijn omgetoverd tot zwart mat, wat bijdraagt aan de algehele cohesie van het ontwerp.

  Krachtige Prestaties: Ontworpen voor De Toekomst

  De Segway E125S Black Edition (Mat) is niet alleen een esthetisch hoogstandje, maar blinkt ook uit in prestaties. Met een indrukwekkende actieradius tot maar liefst 140 km* biedt deze e-scooter een ongeëvenaarde vrijheid en mobiliteit. Dankzij het Smart (Un)Locking System bespaar je kostbare tijd terwijl je geniet van een geavanceerde sensor detectie voor extra veiligheid.

  Veiligheid voorop: Geavanceerde Remsystemen en Beveiliging

  Deze nieuwe Segway-variant is uitgerust met een reeks geavanceerde veiligheidskenmerken, waaronder het ABS-remsysteem om remblokkering en slippen te voorkomen. Hydraulische schijfremmen aan zowel de voor- als achterzijde in combinatie met het Elektronisch Remsysteem (EBS) zorgen voor een veilige en energie-efficiënte remomgeving. Bovendien is de eScooter uitgerust met het AHRS (Attitude and Heading Reference System), wat resulteert in een krachtig antidiefstalmechanisme. De 4G-compatibele simkaart en GPS-tracking zorgen voor realtime locatiebewaking, terwijl het slimme beveiligingssysteem onregelmatige bewegingen detecteert en onmiddellijk meldingen naar je smartphone stuurt.

  Slim Energiebeheer: Duurzame Mobiliteit

  De Segway E125S Black Edition (Mat) maakt gebruik van geavanceerde lithiumbatterijen en profiteert van het Smart Battery Management System (BMS) 6.0. Dit systeem optimaliseert niet alleen de levensduur van de batterij, maar biedt ook intelligente functies om de laadsnelheid te regelen en overladen of ontladen te voorkomen. Met de mogelijkheid om de accu's eenvoudig te verwijderen en binnen 4 uur volledig op te laden, staat de Segway E125S garant voor efficiënte en duurzame mobiliteit.

  Geniet van de Rit: Toekomst van Mobiliteit

  Met de Segway E125S Black Edition (Mat) ben je niet alleen in beweging, maar ook in stijl. Deze e-scooter combineert formidabele prestaties, geavanceerde veiligheidskenmerken en een onmiskenbaar ontwerp om de toekomst van persoonlijke mobiliteit te vormen. Of je nu door de stad reist of gewoon een ontspannen rit wilt maken, de Segway E125S biedt een combinatie van elegantie, efficiëntie en innovatie die je nergens anders zult vinden.

  Ontdek de Segway E125S Black Edition (Mat) in Onze Showroom!

  Ben je nieuwsgierig geworden naar de verbluffende Segway E125S Black Edition (Mat)? Goed nieuws! Je kunt deze innovatieve e-scooter nu zelf komen bewonderen in onze showroom. Wij nodigen je uit om de tijd te nemen om het elegante matte ontwerp en de geavanceerde functies van dichtbij te bekijken. Ons team staat klaar om je te voorzien van alle informatie die je nodig hebt.

  Wil je niet alleen kijken, maar ook de unieke rijervaring van de Segway E125S zelf ervaren? Dat kan! We bieden de mogelijkheid om eenvoudig online een afspraak te maken voor een proefrit. Voel de krachtige prestaties, ervaar het intuïtieve rijgemak en ontdek hoe deze scooter jouw dagelijkse mobiliteit kan transformeren.

  Waar wacht je nog op? Bezoek onze showroom en ervaar de toekomst van mobiliteit met de Segway E125S Black Edition (Mat). Klik hier om direct een afspraak te maken voor een onvergetelijke proefrit. Jouw reis begint hier!

  *Deze nieuwe kleurvariant van de Segway E125S is tijdelijk beschikbaar om het succes van het assortiment te vergroten. Verkrijgbaar in de 45 km-variant voor een adviesverkoopprijs van €3599,- incl. rijklaarkosten. Profiteer van de toekomst van mobiliteit met de Segway E125S Black Edition (Mat).*

  News & updates

  Recente artikelen