Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Woensdag 15 September 2018

  Sym Crox 50 4T Euro 4 Review

  SYM CROX 50 4T EURO 4 REVIEW
  DE RUIGSTE SCOOTER VAN SYM

  Uitgevoerd met noppenbanden, stoere handkappen en opvallende stickers. De Sym Crox is een scooter die nergens mee te vergelijken is!

  Wat zijn de pluspunten van de Sym Crox?
  De Crox wordt standaard uitgevoerd met het splinternieuwe Euro4 motorblok van Sym. Dit motorblok is sterk en zuinig. Het gemiddelde brandstofverbruik is 1 op 35*. De scooter heeft een stoer uiterlijk en is geschikt voor 2 personen. De wave schijfrem aan de voorzijde geeft hem voldoende remkracht. Ook is het kleurendisplay een leuke gadget. Een digitaal display met 17 verschillende kleuren opties.

  Wat zijn de minmunten van de Sym Crox?
  Bent u langer dan 1 meter 95? Dan zit u wat krap op het stuur. (Zie video). De Crox scoort eigenlijk heel veel plus punten. Het enige wat wij nog graag hadden gezien is een schijfrem aan de achterzijde (nu een trommelrem) en een volledig injectie motorblok (nu een elektronische carburateur). Maar we moeten natuurlijk wel wat te wensen houden!

  Hoeveel jaar garantie zit er op een Sym Crox?
  De Crox wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Dit is exclusief slijtage delen zoals banden, remmen en onderhoudsbeurten. Wij hebben al een all-in service abonnement vanaf €11,95 per maand.

  Meer informatie of direct bestellen?
  Klik hier voor meer productinformatie over de Sym Crox

  Bekijk ook onderstaande video - SYM CROX 50 4T EURO 4 REVIEW

  • Mario

   Geplaatst op donderdag 14 februari 2019 04:00

   Ik heb de sym crox nieuw aangekocht wel super tevreden ook in de winter geen probleem top scooter

  News & updates

  Recente artikelen