Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Dinsdag 19 Oktober 2018

  Scooter beenkleed tips 2018 2019

  Scooter beenkleed tips 2018 - 2019
  Heb jij het ook altijd koud op de scooter? Dan is een scooter beenkleed zeker wat voor jou!

  Wat is een scooter beenkleed?
  Een beenkleed is een warmtedeken die je eenvoudig kunt monteren op je scooter. Beenkleden worden onder verschillende termen aangeboden op het internet. Enkele voorbeelden zijn: scooter beenkleed, tucano beenkleed, thermoscud, en bijvoorbeeld een warmtedeken scooter. Wij verkopen een kwalitatief goed beenkleed. Het beenkleed van Tucano Urbano. Beenkleden zijn gemaakt van Polyamide. Deze stof is water en winddicht. Aan de binnenkant van het beenkleed zit een zachte en warme stof. Verder is het beenkleed voorzien van reflecterende strips (extra goed zichtbaar in het donker). Aan de zijkant van het beenkleed zitten ‘tubes’. Deze kun je voorzien van lucht voor extra stevigheid en een betere stroomlijning.

  Waar kun je een scooter beenkleed voor gebruiken?
  Het beenkleed is ideaal bij koude winterdagen. Ook raden wij een beenkleed aan bij regenachtige weersomstandigheden. Doordat het beenkleed aan je scooter bevestigd zit, kun je deze eenvoudig oprollen als het zonnetje toch ineens gaat schijnen!

  Wat zit er in de verpakking?
  Ten eerste worden beenkleden van Tucano Urbano geleverd in een handige opbergtas. Verder zit er in de verpakking een montagehandleiding, beschermende stickers en een verloopstukje om de ‘tubes’ van het beenkleed te voorzien van lucht. Afhankelijk van het type beenkleed kunnen er in de verpakking ook nog schroefjes, riempjes en schuimkussentjes zijn toegevoegd.

  Op welke scooters past een beenkleed?
  Beenkleden zijn geschikt voor bijna alle scooters! Tucano Urbano heeft zijn beenkleden onderverdeeld in verschillende types zoals de R151, R170, R017 enzovoort. Hoe vind je het beenkleed wat het beste past op jouw scooter? Wij hebben de beenkleden onderverdeeld op onze website per merk en type scooter. Kies jouw merk en type scooter, en onze website laat direct het passende beenkleed zien. Staat jouw merk en type scooter er niet tussen? Stuur ons dan gerust een email.

  Is een beenkleed makkelijk te monteren?
  Een beenkleed wordt standaard geleverd met een montagehandleiding en is vrij eenvoudig te monteren. Wij hebben zelf ook een aantal montagehandleidingen gemaakt om de montage nog eenvoudiger te maken. De tucano beenkleed montagehandleidingen kun je gratis downloaden vanaf onze website. Verder mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice! Zij kunnen je telefonisch extra tips geven.

  Kan ik een beenkleed ook ergens mee combineren?
  Maak je scooter helemaal winterklaar met de beenkleed combinatie deals.

  Tucano universele handmoffen: Nooit meer koude handen!
  Tucano urbano beschermhoes: Laat uw scooter niet in de kou staan.
  Tucano urbano telefoonhouder: Speciaal ontwikkeld in combinatie met het beenkleed.

  Bekijk onderstaande video voor nog meer informatie over een scooter beenkleed!

  News & updates

  Recente artikelen