Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Vrijdag 25 September 2018

  NIU U1 - ALLES WAT U MOET WETEN!

  DE NIU U1 ELEKTRISCHE SCOOTER!

  Wist u dat alle NIU elektrische scooters bij elkaar al meer dan 1 miljard kilometer hebben gereden? Met deze kennis is de NIU U1 ontwikkeld. De NIU U1 is voorzien van een efficiënte elektrische magneetmotor van het merk BOSCH. Dit in combinatie met een exclusief ontwikkelde FOC (Field Oriented Vector Control) zorgt voor een vlekkeloze rijervaring. Het stopt niet bij een kwalitatief goede motor en FOC. De U1 is voorzien van EBS (Electronic Brake System) gecombineerd met een regeneratief systeem. Elke rem-actie genereerd energie die normaal verloren gaat. Met het speciaal ontwikkelde systeem wordt de energie direct teruggevoerd naar de accu, zodat het bereik toeneemt.

  De U1 is veilig verbonden met de Cloud. Bij aankoop krijgt u de mogelijkheid een APP te installeren op uw telefoon die in verbinding staan met uw scooter. Zo heeft u toegang tot rittenregistratie en ontvangt u bijvoorbeeld meldingen als uw accu geladen moet worden. NIU heeft veel aandacht besteed aan het diefstal proof maken van de scooter. Zo is de U1 standaard voorzien van een alarm met een 6 assige bewegingssensor en heeft hij een GPS systeem. Door middel van dit GPS systeem kunt u op elk moment van de dag uw scooter op 3 meter na nauwkeurig lokaliseren. U ontvangt zelfs een melding op uw telefoon als de scooter per ongeluk is omgevallen.

  De U1 wordt geleverd met een kwalitatief goede accu van het merk Panasonic. Het betreft een 21ah 48v accupakket met een gewicht van 5.2 kg. De accu kan via de scooter geladen worden of los op de keukentafel. Door gebruik te maken van de laatste technieken is de accu waterdicht, controleert het zijn temperatuur, kan het niet te vol geladen worden of een diepontlading krijgen.

  En er is nog een primeur! De NIU U1 is voorzien van Keyless go. Met een simpele druk op de knop kunt u de U1 starten. Als u hem vervolgens weer uitzet gaat de scooter automatisch op alarm.

  De U1 is leverbaar in een 25km snoruitvoering zonder helmplicht en een 40km bromuitvoering met helmplicht. U leest het goed, 40km. De brommeruitvoering heeft een maximum snelheid van 40km per uur. De actieradius, uiteraard afhankelijk van een aantal omstandigheden is zo’n 40km.

  Nog meer informatie over de splinternieuwe NIU U1. Bekijk dan onderstaande VIDEO!

  News & updates

  Recente artikelen