Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Donderdag 23 Mei 2018

  NIU M1 – De elektrische scooter van de toekomst!

  De elektrische scooter is in 2018 razend populair. Elektrisch rijden is milieuvriendelijk en enorm duurzaam. Voor slechts 0,30 eurocent* is de accu vol en kunt u ruim 60km rijden. Bij een brandstofscooter is dit al snel 3,- euro. Een flinke besparing. Verder is het een zeer unieke ervaring. Elektrisch rijden is stil en de motor heeft zeer veel koppel.

  Scooter Centrum scant al jaren de markt af voor een kwaliteit elektrische scooter. Het merk NIU is volledig door onze keuring heen gekomen. Door de Lithium-accu (cellen van Samsung, Panasonic en LG) en de Bosch motor worden de NIU scooters nu al benoemd tot de beste elektrische scooters van 2018.

  Hoe werkt elektrisch scooter rijden?

  Elektrisch scooter is hetzelfde als normaal scooter rijden, alleen is de scooter voorzien van een elektromotor in plaats van een brandstofmotor. De accu laadt u, afhankelijk van uw gebruik op via een normaal stopcontact. 

  De NIU M1

  De NIU M1 is de kleinere broer/zus van de NIU N1. Een zeer lichte eenpersoons E-Scooter geschikt voor dagelijks gebruik. Laat je verassen door de kwaliteit en mogelijkheden. De M1 is leverbaar in een 25km snor versie en een 45km brom versie. De M1 heeft een range van maar liefst 70-80km bij stadsverkeer.

  Een Niu e-scooter wordt standaard geleverd met twee jaar garantie (zowel op de scooter als op de accu), en beschikt over een GPS traceersysteem, een alarm, een mobiele app, cruisecontrol en nog veel meer!

  Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom voor uw nieuwe elektrische scooter!

  News & updates

  Recente artikelen