Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Maandag 13 Maart 2023

  NIEUW! 3D-configurator Segway eSooters

  Ben je op zoek naar de perfecte elektrische scooter?

  Dan hebben we bij Scootercentrum.com geweldig nieuws voor je! We hebben onze website geüpdatet met een nieuwe functie: een 3D-configurator voor de Segway elektrische scooters. Hiermee kun je jouw scooter volledig personaliseren en de scooter van je dromen creëren.

  Met de 3D-configurator kun je jouw scooter visualiseren voordat je hem daadwerkelijk koopt. Dit geeft je de mogelijkheid om een weloverwogen beslissing te nemen en de scooter te ontwerpen die precies past bij jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Je kunt onder andere de kleur en accessoires van jouw Segway scooter kiezen en direct zien hoe het er in 3D uit zal zien terwijl je jouw keuzes maakt.

  Door gebruik te maken van de 3D-configurator weet je zeker dat jouw scooter er precies zo uitziet als jij het wilt. Er zijn geen verrassingen bij het uitpakken omdat je het ontwerp tot in detail hebt bekeken.

  Het oriëntatie proces wordt een stuk efficiënter en gemakkelijker met de 3D-configurator. Je kunt op elk moment van de dag aan jouw scooter bouwen en je keuzes opslaan. Je kunt later terugkomen en verder gaan waar je gebleven was. 

  En tot slot, de 3D-configurator is nu beschikbaar op zowel desktop- als mobiele apparaten. Hierdoor kun je jouw Segway-scooter overal en altijd bouwen, waar je ook bent. Het maakt niet uit of je thuis, op het werk of onderweg bent, je hebt altijd toegang tot de 3D-configurator om jouw scooter te bouwen. Probeer ook eens de AR functie, waarbij je jouw ontwerp letterlijk in je eigen woonkamer kan projecteren.

  Bij Scootercentrum.com zijn we trots om jou deze geweldige nieuwe functie te kunnen bieden voor jouw Segway-scooter. Met de 3D-configurator kun je jouw eigen unieke scooter bouwen en jouw persoonlijkheid uitdrukken.

  De 3d configurator is momenteel beschikbaar voor de volgende modellen

  News & updates

  Recente artikelen