Sluiten

Categorieën

Filters
    Donderdag 27 Augustus 2023

    Horwin Elektrische Scooters - Jouw Elektrische Mobiliteitsoplossing!

    Horwin elektrische scooters - Jouw elektrische mobiliteitsoplossing!

    Ben je klaar om de wereld van elektrische mobiliteit te verkennen? Horwin Scooters heeft een opwindende reeks revolutionaire elektrische scooters ontwikkeld die niet alleen design en duurzaamheid omarmen, maar ook ongeëvenaarde kracht bieden voor een buitengewone rijervaring. Het doel van Horwin is om met geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen de norm te verleggen in de wereld van elektrische mobiliteit. Lees verder en ontdek waarom Horwin Scooters de toekomst van reizen vertegenwoordigt!

    Waarom kiezen voor een Horwin Scooter?

    1. Duurzaamheid: De visie van Horwin is groen en de scooters zijn 100% elektrisch. Met een Horwin scooter draag je bij aan een schonere toekomst en bescherm je het milieu, terwijl je geniet van zorgeloze ritten zonder uitstoot.

    2. Stijlvol Ontwerp: Bij Horwin begrijpen we dat stijl en functionaliteit hand in hand moeten gaan. De scooters zijn meesterwerken van gestroomlijnde schoonheid, met premium afwerkingen die elegantie en praktisch gebruik combineren.

    3. Prestaties: Kracht is een handelsmerk van Horwin Scooters. Met krachtige elektrische motoren leveren de scooters soepele acceleratie en indrukwekkende snelheid, waardoor elke rit een opwindend avontuur wordt.

    4. Veiligheid: Jouw veiligheid staat voorop. Alle scooters zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties die je een betrouwbare en zorgeloze rit garanderen, elke keer weer.

    5. Gemak: Met eenvoudig opladen en minimaal onderhoud zijn Horwin scooters ontworpen om jouw leven gemakkelijker te maken. Kies voor de slimme en zorgeloze oplossing voor jouw dagelijkse mobiliteitsbehoeften.

    Ontdek Ons Assortiment Elektrische Scooters

    Bij Horwin begrijpen we dat geen twee mensen dezelfde levensstijl hebben. Daarom hebben we een gevarieerd assortiment aan scooters ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Of je nu de stad wilt doorkruisen met stijl, dagelijks wilt pendelen naar je werk of gewoon wilt genieten van het plezier van elektrisch rijden, Horwin Scooters heeft de perfecte optie voor jou.

    Horwin Sk1 Elektrische scooter - Sportief

    De Horwin Sk1 is de perfecte elektrische scooter voor stadsavonturen en korte trips. Met de innovatieve 72V accu geniet je van een maximale actieradius en optimale veiligheid tijdens het rijden.

    De accu van de Sk1 wordt voortdurend gemeten om te voorkomen dat deze oververhit raakt en er is een veiligheidssysteem ingebouwd om te voorkomen dat je de accu te ver leegrijdt. Hierdoor kan je langer genieten van de maximale accucapaciteit en gaat de accu langer mee.

    Kies gemakkelijk uit een 26AH of 36AH accu. Ook kun je er voor kiezen om twee accu's onder de zitting te plaatsen.

    De Sk1 beschikt over een geweldige set functies die het rijden nog gemakkelijker maken, zoals cruise control, keyless start en lock (RFID), een KERS remsysteem en BMS beveiliging voor de accu. Met het 7,5 inch display heb je alle informatie bij de hand en kan je genieten van het optionele alarm en GPS-systeem.

    Kortom, de Horwin Sk1 is een betrouwbare, krachtige en veilige elektrische scooter die jouw stadsavonturen nog beter maakt. Bestel hem vandaag nog en ervaar zelf de vele voordelen van de Sk1!

    Horwin Ek1 Elektrische scooter - Retro

    Met zijn moderne design, zachte contouren en schitterende kleuren, is de Horwin EK1 elektrische scooter een lust voor het oog. Of je nu jong of oud bent, man of vrouw, deze scooter spreekt iedereen aan! De EK1 is niet alleen mooi om te zien, maar ook uiterst praktisch en efficiënt in gebruik.

    Met een actieradius van ongeveer 60 kilometer met de 26 Ah batterij variant, is de EK1 perfect voor dagelijks gebruik, of je nu naar het werk, school of de supermarkt gaat. En als je nog meer kilometers wilt maken, is er altijd de mogelijkheid om een tweede accu toe te voegen. Of kies voor de zwaardere 36 AH batterij.

    De Horwin EK1 is ook erg ruim en biedt een ergonomische en comfortabele zithouding, waardoor je zonder enige moeite lange afstanden kunt afleggen. Bovendien voldoet de EK1 aan de laatste veiligheidsnormen en is hij uitgerust met tal van hightech systemen, zoals led-verlichting, keyless go, cruise control en een anti-diefstal alarmsysteem. En als je ooit pech hebt onderweg, hoef je je geen zorgen te maken, want de EK1 is uitgerust met pechbestendige banden.

    Met de Horwin EK1 elektrische scooter ben je niet alleen milieubewust bezig, maar bespaar je ook nog eens op onderhoudskosten. Kortom, als je op zoek bent naar een elegante, praktische en efficiënte manier van reizen, dan is de Horwin EK1 elektrische scooter de perfecte keuze voor jou!

    Reserveer vandaag nog online jouw proefrit!

    Ben je klaar om de toekomst van mobiliteit te omarmen? Boek dan direct online een vrijblijvende proefrit. Laat je verassen door een groenere en slimmere manier van reizen. Bij Horwin Scooters draait alles om het ervaren van de vrijheid van elektrisch rijden zonder concessies te doen aan stijl, prestaties of duurzaamheid. Beleef de toekomst van mobiliteit met Horwin Scooters!

    Vragen of advies nodig?

    Heb je vragen over je scooter en elektrische scooters? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Wij voorzien je graag van waardevolle informatie. Aan marketingpraatjes doen wij niet. Je kunt rekenen op betrouwbare raad, waarmee je écht geholpen bent.

    News & updates

    Recente artikelen