Sluiten

Categorieën

Filters
  Woensdag 25 Oktober 2023

  DEMO DAG - END OF THE YEAR SPECIAL – 4 NOVEMBER

   

  DEMO DAG - END OF THE YEAR SPECIAL

  Ontdek de elektrische toekomst van elektrische scooters, elektrische motorscooters & fatbikes

  Datum: 04-11-2023

  Tijd: 09:30 t/m 16:30

  Adres:Van leeuwenhoekstraat 8a 2811 DW

  Boek een afspraak met een van onze Experts:

  Wegens de drukte van de afgelopen jaren raden wij aan om voor de END OF THE YEAR SPECIAL je online in te schrijven om snel geholpen te worden door een van onze experts.

  SCHRIJF JE DIRECT ONLINE IN

  Advies & meer;

  Ben je op zoek naar een nieuwe manier van vervoer die zowel kostenefficiënt als milieuvriendelijk is? Overweeg je om afscheid te nemen van je tweede auto en te kiezen voor een slim alternatief? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de voordelen van elektrische scooters? Kom dan op 4 november naar onze END OF THE YEAR SPECIAL, om de voor- en nadelen van alle fatbikes, elektrische scooters en elektrische motorscooters te vergelijken en jou ideale voertuig uit te kiezen.

  Ben jij bekend met de Fatbike of elektrische scooters of weet je er nog vrij weinig van af? De End Of The Year special is dan speciaal voor jou bedoeld. Wij hebben een team van experts klaarstaan om al je vragen per voertuig en merk te beantwoorden. Zo kunnen ze je informeren en begeleiden met een juiste voertuig uit te kiezen die goed bij je past en aan je voorkeuren voldoet om je behoeftes te voorzien.

  Vrijblijvend proefrijden;

  Naast het advies van onze deskundige adviseurs, krijg je op de END OF THE YEAR SPECIAL ook de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken op verschillende modellen fatbikes, elektrische scooters en elektrische motorscooters. Ervaar de soepele en stille rit van een elektrische scooter de gemakkelijke en leuke rit op een fatbike of de snelle ervaring op een Elektrische motor scooter en laat je overtuigen van de voordelen ervan. Van snelle acceleratie tot moeiteloos manoeuvreren door het stadsverkeer, je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze moderne vervoermiddelen bieden.

  Locatie van het evenement;

  De END OF THE YEAR SPECIAL wordt gehouden bij Scootercentrum in Reeuwijk waar je gemakkelijk kunt komen. Je zult ook de kans hebben om andere enthousiaste scooterliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

  Bovendien bieden we exclusieve aanbiedingen en kortingen op onze fatbikes, elektrische scooters en motorscooters tijdens de special, zodat je een geweldige deal kunt scoren.

  Wees erbij deze deals vind je alleen tijdens THE END OF THE YEAR SPECIAL 2023!

  SCHRIJF JE DIRECT ONLINE IN


  News & updates

  Recente artikelen