Sluiten

Categorieën

Filters
    Dinsdag 29 Mei 2023

    DEMO DAG - 27 MEI 2023 - ELEKTRISCHE SCOOTERS

    Ontdek de toekomst van vervoer op onze elektrische scooter demo dag!

    Datum: 27-05-2023
    Tijd: 09:30 t/m 16:30
    Adres: Van leeuwenhoekstraat 8a 2811 DW

    Boek een afspraak met een onze adviseurs:

    Wegens de drukte van de afgelopen jaren raden wij aan om voor de demo dag een online afspraak te maken.
    Je kunt kiezen uit de volgende opties:

    BOEK EEN DEMO DAG SHOWROOM AFSPRAAK

    BOEK EEN DEMO DAG PROEFRIT AFSPRAAK

    Advies & meer;

    Wordt het niet tijd om jezelf voor te bereiden op de toekomst van vervoer? Heb je ooit overwogen om over te stappen op een elektrische scooter? Zo ja, dan hebben we goed nieuws voor je! Op 27 mei 2023 organiseren we een opwindende en informatieve demo dag voor elektrische scooters. Dit evenement is dé gelegenheid om advies in te winnen en een vrijblijvende proefrit te maken op de nieuwste en meest geavanceerde elektrische scooters.

    Of je nu al bekend bent met elektrische scooters of er nog weinig van afweet, deze demo dag biedt voor elk wat wils. We hebben een team van deskundige adviseurs klaarstaan om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het vinden van de perfecte elektrische scooter die bij jouw levensstijl en behoeften past. Of je nu op zoek bent naar een efficiënt vervoermiddel voor dagelijkse woon-werkverkeer of gewoon op zoek bent naar een leuke en milieuvriendelijke manier om rond te toeren, onze adviseurs helpen je graag de juiste keuze te maken.

    Vrijblijvend proefrijden;

    Naast het advies van onze deskundige adviseurs, krijg je op onze demo dag ook de mogelijkheid om een vrijblijvende proefrit te maken op verschillende modellen elektrische scooters. Ervaar de soepele en stille rit van een elektrische scooter en laat je overtuigen van de voordelen ervan. Van snelle acceleratie tot moeiteloos manoeuvreren door het stadsverkeer, je zult versteld staan van de mogelijkheden die deze moderne vervoermiddelen bieden.

    De demo dag wordt gehouden bij Scootercentrum in Reeuwijk waar je gemakkelijk kunt komen. Je zult ook de kans hebben om andere enthousiaste scooterliefhebbers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bovendien bieden we exclusieve aanbiedingen en kortingen op onze elektrische scooters tijdens het evenement, zodat je een geweldige deal kunt scoren.

    Ervaar de mogelijkheden van elektrisch rijden;

    Mis deze kans niet om de toekomst van vervoer te ontdekken! Kom naar onze elektrische scooter demo dag op 27 mei 2023 en laat je inspireren door de mogelijkheden die elektrische scooters bieden. Of je nu nieuwsgierig bent naar de technologie, praktisch advies nodig hebt of gewoon wilt genieten van een vrijblijvende proefrit, we hebben alles wat je nodig hebt om een weloverwogen beslissing te nemen over je volgende vervoermiddel. We verwelkomen je graag en kijken ernaar uit om je te laten kennismaken met de opwindende wereld van elektrische scooters!

    News & updates

    Recente artikelen