Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Vrijdag 29 Maart 2019

  DE BESTE ELEKTRISCHE SCOOTERS VAN 2019!

  De best elektrische scooters van 2019

  Niet alleen de elektrische auto is in opkomst, de elektrische scooter gaat nog een stukje harder. In de eerste 9 maanden van 2018 werden er ruim 4000 elektrische scooters verkocht. In 2017 waren dit er slechts 1500. Reden? Met een elektrische scooter verplaatst u zich in volledige stilte eenvoudig van A naar B, u kunt overal gratis parkeren, en met de nieuwste accu’s is bereik geen probleem meer. 

  Het kwaliteitsverschil is enorm!

  Er zijn momenteel ruim 100 aanbieders van Elektrische Scooters. Er zijn al elektrische scooters van €1500 tot ruim €6000. Echter blijft het erg opletten. Met een zakelijk budget op zak kun je eenvoudig zelf elektrische scooters importeren. Vaak zie je deze merken komen en gaan. Deze ‘eigen import’ scooters hebben qua uiterlijk vaak veel overeenkomsten. Echter is de kwaliteit vaak zeer slecht. Bekijk bijvoorbeeld altijd de website van het merk, reviews, en hoeveel dealers er landelijk zijn. NIU is momenteel de absolute marktleider. Het bedrijf is beursgenoteerd en heeft een wereldwijd dealernetwerk. Bekijk hier het volledige aanbod elektrische NIU scooters.

  Dit zijn de beste elektrische scooters van 2019

  Hierbij de top 3 beste elektrische scooters van 2019
  Wij zullen de top 3 live bijwerken.

  Nummer 1: Niu N1S Elektrische Scooter
  Zoals elke NIU is deze elektrische scooter voorzien van een Bosch motor en een accu met cellen van Panasonic. De grote pluspunten? Deze NIU N1S is geschikt voor 2 volwassen personen, en heeft een volledige buddybak, gezien de accu onder de treeplank geplaatst is. Ook kun je deze NIU eenvoudig uitvoeren met een 2e accu. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU N1S Elektrische scooter.

  Nummer 2: Niu M+ Plus Elektrische Scooter
  Een compacte elektrische scooter met de eigenschappen die niet onderdoen ten opzichte van zijn grotere broer de N1S. DE M+ is qua prijs zeer concurrerend ten opzichte van een A-Merk brandstof scooter. NIU heeft gebruik gemaakt van de laatste technieken waardoor het bereik u zal verbazen. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU M+ Plus Elektrische scooter.

  Nummer 3: Niu N-PRO Elektrische scooter
  De absolute topper voor woon- werkverkeer. Gemiddeld woon- werkverkeer scooter rijdend Nederland rijd 20 tot 30 km per dag. De NIU N-PRO heeft bij een volle lading een maximale range van maar liefst 130km. Qua aanschaf is het wel de duurste van de 3, echter is dit snel terugverdiend in vergelijking met de kosten van een auto. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU N-PRO Elektrische scooter.

  Bent u opzoek naar een nieuwe elektrische scooter, maar weet u nog niet exact welke?

  U kunt veel informatie over de plus en minpunten per scooter merk en model terug vinden op onze website. Ook hebben wij op ons Scooter Centrum Youtube kanaal verschillende Elektrische Scooter Reviews staan. Of neem een kijkje op onze blog pagina voor het laatste scooter nieuws. Uiteraard bent u ten alle tijden van harte welkom in onze showroom voor persoonlijk advies en een vrijblijvende proefrit. Liever eerst persoonlijk telefonisch contact? Bel direct met een van onze adviseurs op 0182-392651 en laat u alles vertellen over de beste elektrische scooters van 2019.

  News & updates

  Recente artikelen