Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Donderdag 23 Mei 2018

  De beste elektrische scooter van 2018!

  De scooter voor nu, en voor de toekomst


  De elektrische scooter heeft steeds meer van zich laten horen de afgelopen jaren. Elektrisch rijden is populair en enorm duurzaam. Scooter Centrum heeft vanaf heden ook elektrische scooters in haar assortiment!


  Hoe werkt elektrisch scooter rijden?

  Elektrisch scooter rijden werkt net zoals ''normaal'' scooter rijden, alleen verbruikt u geen brandstof. De accu laadt u, afhankelijk van uw gebruik op via een normaal stopcontact. 


  Wat zijn de voordelen van elektrisch rijden?

  Een elektrische scooter is enorm stil, en dus is de rijervaring bijzonder comfortabel. De energiekosten zijn in verhouding met de brandstof kosten een stuk lager. Ook heeft een elektrische scooter minder bewegende delen in vergelijking met een brandstofmotor. Hierdoor vallen de onderhoudskosten een stuk lager uit.


  Wat is de beste elektrische scooter van 2018?

  De Niu N1S e-scooter wordt nu al benoemd tot de beste elektrische scooters van 2018. 

  Niu is het merk waar wij jarenlang op hebben gewacht. De Niu N1S scooter beschikt over een krachtige Bosch motor, met een bereik van 70 tot 80 kilometer bij stadsgebruik. Deze range is mogelijk gemaakt door een Lithium-accu met cellen van Samsung, Panasonic en LG. Het accupakket van een Niu scooter kunt u ook nog uitbreiden, met een tweede accu. Hiermee wordt het bereik vergroot van 80 kilometer naar 150 kilometer bij stadsgebruik.

  Een Niu e-scooter wordt standaard geleverd met twee jaar garantie (zowel op de scooter als op de accu), en beschikt over een GPS traceersysteem, een alarm, een mobiele app, cruisecontrol en nog veel meer!

  Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom voor uw nieuwe elektrische scooter!  • Scooter Centrum

   Geplaatst op woensdag 26 september 2018 10:09

   Beste A.c. van Blooijs, ten eerste bedankt voor uw bericht! Kom gerust even kijken in onze showroom voor een betrouwbare (snor)scooter. Ook kunt u veel informatie vinden op onze website. Bent u opzoek naar een brandstof- of elektrische uitvoering?

  Toon meer

  News & updates

  Recente artikelen