Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle Sijtsma - Donderdag 25 Januari 2019

  DE 4 NIEUWE ELEKTRISCHE SCOOTERS IN 2019!

  DE 4 NIEUWE ELEKTRISCHE SCOOTERS IN 2019!

  Voordelen zijn er genoeg: Nauwelijks onderhoud, thuis voor een paar dubbeltjes opladen bij een gewoon stopcontact en daarna weer 60-80 kilometer door de stad of het dorp zoeven. De elektrische scooter is in een zeer korte tijd enorm populair geworden. Ook kunnen ondernemers fiscaal voordelig investeren in elektrische scooters. NIU is de absolute marktleider op het gebied van kwalitatief goede elektrische scooters. Alle modellen zijn uitgevoerd met een Bosch motor en een Panasonic accu.

  Medio februari 2019 zijn er 4 nieuwe modellen uit voorraad leverbaar. Waar andere merken stil lijken te staan, is dit bij NIU niet het geval, de productie is in volle gang.

  NIU M+ PLUS
  Deze splinternieuwe elektrische scooter is op basis van de NIU M-Serie. Het frame is opnieuw op de tekentafel gelegd en is langer gemaakt. Hierdoor is er ruimte gekomen voor een grotere accu met meer bereik. Er is nu ook ruimte voor een gezellig mede passagier, die zijn voeten eenvoudig kan plaatsen op de inklapbare voetsteuntjes. Aan de zijkant van de scooter is een vernieuwende soort led verlichting geplaatst. NIU omschrijft het als 360 graden verlichting gezien de elektrische scooter nu voorlichting aan de voorkant, achterkant en zijkant heeft. Deze elektrische scooter wordt op de markt gezet met een concurrerende prijs ten opzichte van een brandstof scooter. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU M+ plus elektrische scooter.

  NIU N-PRO
  De N-PRO is gecreëerd op basis van de NIU N-Serie. De N-Serie is standaard voorzien van een 1500watt Bosch motor. In deze nieuwe versie zit een 3000watt Bosch motor. Het blijkt de snelste elektrische scooter op de markt te zijn! Wij zijn heel benieuwd naar de resultaten. Deze elektrische scooter is voorzien van 2 Panasonic accu’s. Het enige nadeel is dat je bij gebruik van de 2 accu’s geen ruimte meer hebt in je buddybak. Ook is deze scooter voorzien van het snellaadsysteem. Een volle accu in slechts 3,5 uur. De N-Pro komt er alleen in een 45km brom uitvoering met helmplicht en niet als een 25km snorscooter. Met een bereik van 100+ is deze elektrische scooter ideaal voor woon-werkverkeer. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU N-PRO elektrische scooter.

  NIU N-GT
  Bent u in het bezit van een A1, A2 of A motorrijbewijs? Dan is dit zeker wat voor u! Dit is de elektrische motorscooter waar wij al een tijd op hebben gewacht. Een kwalitatief goede e-motorscooter uitgevoerd met een 3000watt Bosch motor en een zeer strak design. De N-GT is gecreëerd voor het snelle stadsverkeer. De topsnelheid van deze motorscooter is +- 70km per uur. Als energiebron heeft deze NIU 2 Panasonic accu’s. NIU geeft aan dat deze motorscooter in een recordtijd zijn topsnelheid heeft bereikt. Wij zijn erg benieuwd naar het resultaat. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU N-GT Elektrische motorscooter

  NIU N-CARGO
  Maaltijd bezorgingen, pakketjes, klein en grootbedrijf. De NIU N-Cargo is de elektrische bezorgscooter voor 2019. Heeft NIU stiekem een beetje afgekeken bij Citroën? De Citroën Cactus kwam als een van de eerste auto’s op de markt met rubberen stootranden op de deurpanelen. Voor een bezorgscooter is dat zo gek nog niet. NIU heeft op alle zijpanelen rubberen stootranden bevestigd. De N-Cargo is op basis van de NIU N-Serie. Het zadel is ingekort om plaats te kunnen maken voor een extra grote bezorgkoffer. Deze elektrische scooter is voorzien van een 1500watt Boschmotor, en wordt standaard geleverd met één Panasonic accu. Als ondernemer een elektrische scooter aanschaffen? Bekijk hier alle voordelen. Lees hier alles over de prijzen en beschikbare kleuren van de NIU N-CARGO bezorgscooter.

  WIL JE DEZE BLOG LIEVER ALS VIDEO ZIEN? GEEN PROBLEEM! BEKIJK HIER DE VIDEO: DE 4 NIEUWE NIU ELEKTRISCHE SCOOTERS IN 2019! 

  News & updates

  Recente artikelen