Piaggio Zip SP kopen? Scoor hem nu bij Scootercentrum - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  Piaggio Zip SP

  Piaggio Zip SP Ben je geïnteresseerd in een Piaggio Zip, maar weet je nog niet welk model het best bij je past? Houd je van een snelle scooter, die er stoer uitziet? Dan is de Piaggio Zip SP een uitstekende keuze. Dit model is dé sportieve versie van een Piaggio Zip. Hij staat voor betrouwbaarheid, heeft een goede wendbaarheid op de weg én is g Toon meer

  Merken

  Actie

  Uitvoering

  Type motor

  Prijs

  -
  12 Producten

  Piaggio Zip SP

  Ben je geïnteresseerd in een Piaggio Zip, maar weet je nog niet welk model het best bij je past? Houd je van een snelle scooter, die er stoer uitziet? Dan is de Piaggio Zip SP een uitstekende keuze. Dit model is dé sportieve versie van een Piaggio Zip. Hij staat voor betrouwbaarheid, heeft een goede wendbaarheid op de weg én is gezegend met een sportieve kappenset.

  Waar komt de Piaggio Zip SP vandaan?

  De Zip SP is één van de modellen van de Piaggio Zip. Piaggio is een Italiaanse fabrikant die wel bekend is in de scooterwereld. Een fabrikant die weet wat ze doen. Een leuk feitje is dat ze naast de Zip ook de beroemde Vespa’s produceren. De typisch Italiaanse scooterproducent staat bekend om zijn betrouwbare techniek en lage onderhoudskosten van de scooters.

  Waarom kiezen voor een Piaggio Zip SP in plaats van een Piaggio Zip

  De Piaggio Zip SP is in de basis hetzelfde als een Piaggio Zip. Het zijn beide ideale scooters voor dagelijks woon-werkverkeer. Maar wat is het verschil tussen de twee modellen?

  Waar de Piaggio Zip een échte stadscooter is, is de Piaggio Zip SP de sportievere versie. SP staat dan ook voor Sport Production. De sportieve kappenset, mono voorvork en een afwijkend rooster aan de voorzijde is wat de Piaggio Zip SP anders maakt. Het is een scootermodel dat bekend staat om zijn wendbaarheid, zijn lichte gewicht en snelheid. Door de snelheid van de scooter wordt hij ook vaak gebruikt als racescooter.

  Wat jij moet weten over de Piaggio Zip SP

  Van de buitenkant verschillen de Zip-modellen van elkaar, maar als je erop rijdt voel je weinig verschil tussen de Piaggio Zip en de Zip SP. Zo hebben alle modellen dezelfde motor en zijn ook de remmen min of meer hetzelfde.

  Krachtige remmen

  Een klein verschil: waar de Piaggio Zip een remschrijf van 175 millimeter aan de voorkant heeft, heeft de Piaggio Zip een remschrijf van 190 millimeter. Aan de achterkant hebben beide modellen een trommelrem van 110 millimeter. Zo neem je veilig deel aan het verkeer en rijd je zorgeloos rond op je nieuwe scooter.

  De Zip SP: een zuinige benzinescooter

  De Piaggio Zip SP is een zuinige benzinescooter. Alle nieuwe modellen zijn ondertussen voorzien van een 4-takt Euro5-motorblok en rijden 1 op 35 km. Hiermee voldoet de scooter aan de strengste milieueisen en de laatste Europese emissiestandaard. Met 1 liter benzine maak je dus een snelle, zorgeloze scooterrit van 35 km.

  De nadelen van een Piaggio Zip SP

  De Piaggio Zip SP is een perfecte scooter als het gaat om dagelijks gebruik. Maar net als bij alle scooters heeft ook de Piaggio Zip SP eigenschappen waarmee je rekening moet houden:

  • Het zadel van een Piaggio Zip SP is net te klein voor twee volwassenen, maar wil je een kind achterop meenemen dan gaat dat makkelijk.

  • De Piaggio Zip SP modellen zijn niet gemaakt voor mensen langer dan 1 meter 90, waardoor het mogelijk is dat je een tekort aan beenruimte ervaart.

  • Bij de Piaggio Zip SP is de opbergruimte onder de zadel niet voor ieder type helm groot genoeg.

  Waardevol advies en een proefrit maken? Dat kan

  Ben je verkocht van dit model? En zie je jezelf al rondrijden met deze sportieve scooter? Kies dan nu jouw favoriet en binnen no time rij jij door de straten op jouw gloednieuwe Piaggio Zip SP. Weet je nog niet zeker of dit het Zip-model is dat je wilt? Dan kun je ook nog kijken naar onze andere Zip-modellen.

  Wil je het model liever eerst komen bekijken in de showroom komen bekijken en zou je graag wat degelijk advies willen? Dat kan bij ons. Wij zijn namelijk bekroond tot officiële scooterdealer. Dat betekent dat wij al je vragen weten te beantwoorden en dé hulp bieden die nodig is voor het maken van de juiste keuze. Hierdoor loop jij dadelijk met de voor jouw juiste scooter de deur uit. Daarvoor kan je ook nog een gratis proefrit maken, zo weet je zeker dat je 100% achter je keuze staat.