Scooter kopen in Gouda? Scootercentrum helpt u verder! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  scooter kopen gouda

  Scooter kopen in Gouda

  Een ruim assortiment aan nieuwe scooters en tweedehands scooters.

  Wie zijn wij?
  Wij zijn Scootercentrum. Scootercentrum bestaat uit drie onderdelen: webshop, winkel en werkplaats. Wij zijn de grootste scooterzaak in Gouda en omstreken. Onze webshop is te vinden op www.scootercentrum.com. Wij zijn officieel dealer van verschillende A-merken scooters zoals Vespa, Piaggio, Kymco, Sym, Yamaha, Peugeot, Niu en Mash.

  Wat doen wij?

  Winkel
  In onze winkel kunt u terecht voor het kopen van een nieuwe scooter, tweedehands scooter, onderdelen of accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen van A-merken. Ook verkopen wij kwalitatieve elektrische scooters. Laat een van onze medewerkers u vrijblijvend adviseren.

  Werkplaats
  In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparatie van uw scooter. Daarnaast verkopen wij verschillende scooteronderdelen voor de doe-het-zelver. Tevens hebben wij een gratis haal- en brengservice in de regio Gouda en omstreken. Zo kunt u zorgeloos uw scooter laten ophalen voor onderhoud en/of reparatie.

  Webshop
  Op www.scootercentrum.com vindt u alles wat u maar kunt bedenken op het gebied van scooters. Zo kunt nieuwe scooters en tweedehands scooters bekijken, maar ook een windscherm of een scooter accu bestellen. Wanneer u op werkdagen een bestelling plaatst voor 23.45 uur op onze webshop, is uw bestelling de volgende dag al in huis!

  Waarom Scootercentrum?
  Scootercentrum staat garant voor goede en betrouwbare service. Zo helpen wij u van A tot Z bij het aanschaffen van een scooter of adviseren wij u bij het kopen van de juiste scooter accu. Scootercentrum staat ook bekend om haar tal van mogelijkheden als u zoekt naar scooter kopen Gouda. U kunt kiezen voor private of financial lease bij het aanschaffen van een scooter. Daarnaast kunt u kiezen voor het afsluiten van een service pakket. Een service pakket houdt in dat u een vast bedrag per maand betaald, waarmee al het onderhoud en mogelijke reparaties van uw scooter gedekt zijn. Een vast bedrag per maand, zonder zorgen!

  Bij Scootercentrum bent u zeker van een goede service en een betrouwbaar advies! Alle reden om te kiezen voor Scootercentrum als u een scooter wilt kopen in Gouda!