Sluiten

Categorieën

Filters
  Jelle - Woensdag 12 Oktober 2020

  DE NIEUWSTE VESPA KLEUREN VAN 2021!

  DE NIEUWSTE VESPA KLEUREN VAN 2021!

  Vespa gaat in 2021 al zijn scooters leveren met een Euro5 injectie motorblok. Dit vernieuwde motorblok voldoet aan de laatste milieu eisen. Niet alleen krijgt het motorblok een update, ook komen er een aantal nieuwe frisse kleuren in het assortiment!

  De officiële product foto’s vanuit de marketingafdeling van Vespa zijn nog niet gereleased. Wij hebben wel al de officiële kleurbenamingen ontvangen. Zodra de foto’s beschikbaar zijn van de nieuwste Vespa's zullen wij deze uiteraard toevoegen aan deze blog.

  De nieuwste kleuren van de Vespa Primavera 50 4T Euro 5 RST:

  Voor seizoen 2021 heeft Vespa gekozen voor twee nieuwe kleuren voor de basisuitvoering van de Vespa Primavera:

  • Oranje (Arencio) 
  • Grijs (Grigio G01)

  Naast de nieuwe kleuren zal de standaard Primavera geleverd worden in de kleuren Wit, Zwart, Groen & Donkerblauw.

  De nieuwste kleuren van de Vespa Primavera Sport 50 4T Euro 5 RST:

  Bij de Primavera Sport vervallen de kleuren Matrood en Matbeige. Er komen 3 splinternieuwe kleuren voor in de plaats. Wat ons het meest opvalt is de Matzwarte versie. Gaaf! 

  • Blue (Matblauw)
  • Matgrijs (Grigio Matt G0)
  • Matzwart (Nero Matt)

  De nieuwste kleuren van de Vespa Primavera Touring 50 4T Euro 5 RST:

  In 2021 wordt de Touring nog maar geleverd in 1 kleur. Dat maakt de keuze natuurlijk wel wat makkelijker. De kleuren Groen en Rood vervallen voor de Touring editie.

  • Grijs (Grigio G)

  De nieuwste kleuren van de Vespa Sprint 50 4T Euro 5 RST

  Bij de Vespa Sprint vervalt 1 kleur en komt er 1 nieuwe voor in de plaats. De kleur Glanzend Groen gaat er helaas uit. Er komt echter wel een hele frisse kleur voor in de plaats.

  • Geel (Giallo 968/A)

  Naast de nieuwe kleuren zal de standaard Sprint geleverd worden in de kleuren Wit, Zwart & Rood.

  De nieuwste kleuren van de Vespa Sprint Sport 50 4T Euro 5 RST

  De Vespa Sprint Sport is momenteel een van de populairste Vespa’s. De kleur Grigio Lucido verdwijnt helaas uit het assortiment (Audi RS kleur). Blijvers zijn de kleuren Matgrijs en Matblauw. Er gebeurd echter wel iets opvallends. De ‘Vespa Sprint Notte’ komt terug onder de naam Vespa Sprint Sport in de kleur Matzwart. Je kunt dus vanaf nu uit 3 vette matte kleuren kiezen.

  • Matzwart (Nero Matt)

  Naast de nieuwe kleuren komt er ook een geheel nieuwe uitvoering van de Vespa Primavera genaamd de Vespa Primavera Red 50 4T Euro 4 RST. Dit betreft een speciale uitvoering in samenwerking met het goede doel (RED)

  Wist je dat je een Vespa ook volledig naar wens kunt customizen?

  Voor een Vespa zijn super veel leuke opties en accessoires beschikbaar. Je kunt na de keuze van je gewenste uitvoering en kleur je Vespa nog volledige naar wens customizen. Bekijk hier voorbeelden van een Vespa Primavera Custom en een Vespa Sprint Custom

  BEKIJK HIER ALLE VESPA'S

  Zodra de product afbeeldingen beschikbaar zijn van de nieuwste Vespa kleuren van 2021 zullen wij deze toevoegen aan deze blog!

  News & updates

  Recente artikelen