Overzicht van alle beenkleden voor uw scooter | Tucano Urbano - Scooter Centrum
Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Alle beenkleden

  Alle beenkleden van Tucano bij Scootercentrum Een overzicht van alle beenkleden voor uw scooter. Met temperaturen boven de 20 graden is het optimaal genieten op uw scooter. Maar als de temperaturen dalen wilt u ook optimaal gebruik blijven maken van uw vervoersmiddel. Wij bieden de ultieme oplossing! Hoe omschrijf je een beenkleed?Een beenk Toon meer

  Merken

  Passend op Merk Scooter

  Prijs

  -
  40 Producten

  Alle beenkleden van Tucano bij Scootercentrum

  Een overzicht van alle beenkleden voor uw scooter.

  Met temperaturen boven de 20 graden is het optimaal genieten op uw scooter. Maar als de temperaturen dalen wilt u ook optimaal gebruik blijven maken van uw vervoersmiddel. Wij bieden de ultieme oplossing!

  Hoe omschrijf je een beenkleed?
  Een beenkleed is een warmte deken die u eenvoudig aan uw scooter kunt bevestigen. Doordat het de zijkant van uw scooter afsluit houd dit ontzettend veel kou en wind tegen. Aan de binnenzijde van een beenkleed zit een zachte voering. Optimaal genieten! 

  Welke accessoires kan ik combineren met een beenkleed?
  Een beenkleed is te combineren met verschillende accessoires. 

  Tucano Urbano Handmoffen: Nooit meer koude handen!
  Tucano Urbano Beschermhoes: Laat uw scooter niet alleen in de kou staan.
  Tucano Urbano Telefoonhouder: Speciaal ontwikkeld in combinatie met het beenkleed.

  Bij aanbevolen combinaties kunt u bovenstaande producten in combinatie met uw beenkleed met extra korting bestellen.

  Is een beenkleed eenvoudig te monteren?
  Een beenkleed word standaard geleverd met een montagehandleiding. Omdat de standaard montagehandleiding vrij eenvoudig is hebben wij zelf ook een aantal montagehandleidingen online staan. Mocht er toch niet helemaal uitkomen, mag u altijd even contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen telefonisch tips & advies geven.

  Welk type beenkleed past om mijn scooter?

  Er zijn veel verschillende beenkleden van Tucano Urbano. U kunt links de zoekfilter gebruiken zodat u eenvoudig uw merk en type scooter kunt selecteren. Ook hebben wij een overzichtspagina online genaamd: beenkleden per merk en type scooter. Staat uw merk en type scooter hier niet tussen? Dan kunt u altijd even contact opnemen met onze klantenservice.

  Levering en betaling
  Wanneer u een beenkleed bij Scootercentrum besteld betaalt u geen verzendkosten. Besteld u het beenkleed op werkdagen voor 23.45 uur 's avonds? Dan heeft u het de volgende dag al in huis! Verder is het mogelijk achteraf te betalen via afterpay.

  Scootercentrum is officieel tucano urbano dealer voor alle beenkleden