Vespa Primavera 50 4T Euro 4 | De ultieme scooter - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Vespa Primavera 50 4T Euro 4 RST

Vespa
€ 3.749,00 Incl. btw
Levertijd: Pre-order - Levering begin 2021
Artikelnummer:
NVPPBRLU19
SKU code:
NVPPBRLU19
DE VESPA PRIMAVERA 50 4T EURO 4 RST IS DE ROLLS-ROYCE ONDER DE SCOOTERS!

De Vespa is een van de populairste scooters ter wereld. Een uniek design met een afwerking die we niet snel zien bij andere scooters. De Vespa Primavera is de enigste scooter met een volledige stalen body. De Primavera uitvoering is de meest Retro variant. Kenmerken zijn de ronde spiegels en de ronde koplamp. Deze Vespa is uitgevoerd met het splinternieuwe injectie euro4 4-takt motorblok.

Dit betreft de nieuwste 2018 uitvoering met de vernieuwde led koplamp, led achterlicht, vernieuwd contactslot, roosters voorscherm, chrome stuurkapjes en vernieuwde velgen. De foto's van de witte, zwarte en rode Vespa moeten nog ge-update worden door Vespa.

De Vespa Primavera 50 4T Euro 4 is te bezichtigen in onze showroom.
Scooter Centrum is officieel Vespa dealer.

Plus en minpunten:
+ 2 jaar fabrieksgarantie
+ Zuinig 1 op 35*
+ Mooie afwerking
Veel opties voor leverbaar
Injectie motorblok
+ Usb aansluiting
- Duurder in aanschaf dan zijn concurrenten

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· 2 sleutels
· 2 spiegels

Leasen:
U kunt deze scooter leasen voor €68,34 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten. 

Garantie, service & onderhoud
De Vespa Primavera wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de scooter rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een scooter heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor scooter reparatie aan huis. Uiteraard mag u de scooter ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

SCOOTER ONLINE BESTELLEN OF IN DE WINKEL KOPEN:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Vespa Primavera onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.