Scooter reparatie Gouda? Scootercentrum helpt u verder! - Scooter Centrum
Sluiten

Categorieën

Filters

  scooter reparatie gouda

  Scooter reparatie Gouda

  Professionele reparatie van uw scooter in onze werkplaats!

  Waar zit jullie werkplaats?
  De werkplaats van Scootercentrum bevindt zich in Reeuwijk, op steenworpafstand van Gouda. Naast onze werkplaats bevindt onze showroom zich ook in Reeuwijk. U kunt dus bij ons terecht voor zowel een reparatie aan uw scooter als het kopen van een nieuwe scooter of occasion.

  Wat repararen jullie allemaal?
  De monteurs van Scootercentrum repareren alles wat u zich maar voor kunt stellen op het gebied van scooters. De reparaties kunnen variëren van het vervangen van een lekke achterband tot een krukas revisie. We zijn van alle markten thuis! Onze monteurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een ruime kennis op het gebied van scooters en het repareren van scooters.

  Weet ik van tevoren wat een reparatie gaat kosten?
  Bij Scootercentrum komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Wanneer u uw scooter bij ons langs brengt voor reparatie, kijken onze monteurs eerst zorgvuldig wat er moet gebeuren om uw scooter weer in goede staat te krijgen. Wanneer het bekend is wat er aan de scooter moet gebeuren, nemen wij altijd contact met u op. U krijgt dus altijd een prijsopgave. Op die manier komt u nooit voor onverwacht hoge kosten te staan, en kunt u zelf beslissen of u de reparatie daadwerkelijk wilt laten uitvoeren door onze monteurs. Transparant en betrouwbaar noemen we dat.

  Ik zie geen kans om mijn scooter in Reeuwijk te krijgen, is dit een probleem?
  Dit is geen probleem. Scootercentrum heeft haar eigen haal- en brengservice. Wij halen dan op een afgesproken plaats en tijdstip uw kapotte scooter op. We brengen uw gerepareerde scooter ook weer bij u terug als u dat wilt. Wilt u meer informatie over de haal- en brengservice van Scootercentrum? Kijk dan op de pagina haal- en brengservice.

  Bij Scootercentrum bent u zeker van een goede service en een betrouwbaar advies! Alle reden om te kiezen voor Scootercentrum als u zoekt naar een scooter reparatie Gouda!