Kymco New Like Special Edition Euro 5 kopen? - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Kymco New Like 50 4T Euro 5 Special Edition

Kymco
€ 2.948,00 € 2.848,00 Incl. btw
Levertijd: Neem vrijblijvend contact met ons op voor de snelste levertijd!
Artikelnummer:
71549053
SKU code:
71549053
De Kymco New Like 50 4T Euro 5 Special Edition is een vernieuwende retro scooter.

Kymco heeft niet stil gezeten en presenteert een splinternieuwe Kymco Like, genaamde de Kymco New Like. Door gebruik te maken van de laatste technieken op scooter gebied wordt een fantastische wegligging gegarandeerd. Zo is de tank onder de treeplank geplaatst en wordt er gebruik gemaakt van een horizontale motorsteun.

Dit betreft de allernieuwste uitvoering met het Euro 5 motorblok.Scooter Centrum is officieel Kymco dealer!

Plus en minpunten:
+ Led verlichting
Usb lader in het dashboard kastje
+ 3 jaar fabrieksgarantie
+ Zuinig 1 op 35*

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· Onderhoud- en garantieboekje
· 2 sleutels
· spiegels

Leasen:
U kunt deze scooter leasen voor €53,44 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten. 

Garantie, service & onderhoud
De Kymco New Like wordt standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de scooter rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een scooter heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor scooter reparatie aan huis. Uiteraard mag u de scooter ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

Scooter online bestellen of in de winkel kopen:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Kymco New Like Special Edition Euro 5 onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.