Scooter Centrum Since 2009 - Historie - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Historie - Since 2009

De tijdlijn:

1990     
Geboorte Menno Sijtsma

1991     Geboorte Jelle Sijtsma

2009     Scooter Centrum Reeuwijk opent zijn eerste winkel.

2012     Scooter Centrum Reeuwijk verbouwt zijn winkel naar ruim 600m2

2013     Scooter Centrum Reeuwijk opent zijn eerste webshop: ScooterCentrumShop.

2016     Scooter Centrum Reeuwijk rebrand: Scooter Centrum: Webshop, Winkel & Werkplaats!


Over ons:

In 2009 is Scooter Centrum Reeuwijk officieel van start gegaan toen wij; Menno en Jelle Sijtsma, besloten om ondernemer te worden en van onze hobby ons beroep te maken. In de afgelopen jaren is Scooter Centrum Reeuwijk, door de gezamenlijke inzet en passie van ons en het personeel, uitgegroeid tot een professionele organisatie die  in de markt wordt gezien als de scooterspecialist van“het Groene Hart”en door klanten wordt getypeerd als professioneel, vakkundig en klantgericht.

Om de groei van de afgelopen jaren te continueren en onze service nog verder te professionaliseren is zowel de showroom als ook de werkplaats uitgebreid naar de totale oppervlakte maar liefst 600m².

Onze missie: 

In 2016 is Scooter Centrum Reeuwijk gerebrand naar Scooter Centrum: Webshop, Winkel & Werkplaats. De service gerichte mobiliteits specialist van het Groene Hart. Leverancier van A-Merk scooters voor zakelijke, woonwerk verkeer en recreatieve rijders. 

Scootercentrum levert met een team van professionele scooter specialisten, zowel online als offline, betrouwbare, concurrerende mobiliteitsoplossingen met vakkundige service en aftersales waarbij klantvriendelijkheid, vakkundigheid, professionaliteit, innovativiteit en betrouwbaarheid kernwaarden zijn, die klanten van de medewerkers van Scootercentrum mogen verwachten.

Scootercentrum wil als betrouwbare en professionele leverancier met onderscheidende service, zowel online als offline, zijn naam als mobilteitsspecialist in “Het Groene Hart” verder versterken en SCR Customs™ met innovatieve en exclusieve maatwerk oplossingen verder laten uitgroeien tot de specialist van Nederland op het gebied van custom scooters.

Webshop:
Ons aanbod 24/7 online te bezichtigen en te bestellen
Voor 23:45u besteld? Morgen in huis.

Winkel:
21 verschillende demo A-Merk scooters uitgekozen door onze scooterspecialisten
Altijd vrijblijvend proefrijden.

Werkplaats:
Ophaal- brengservice
Online agenda
Altijd vooraf een prijsopgave
Gespecialiseerd in onderhoud, schadeherstel en customizing

Prijzen:
De gebroeders Sijtsma zijn onder andere genomineerd voor de 'Sprout 25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar' en hebben de bedrijven award van 2012 gekregen voor 'het beste bedrijf' uit de regio gouda en omstreken.