Scooter aanbiedingen bij Scootercentrum! Kom kijken! - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Scooter aanbiedingen - SALE

   

Scooter aanbiedingen bij Scootercentrum

Altijd wel een interessante aanbieding.

Een scooter kopen in de sale, wie wilt dat nou niet? Op deze pagina zijn alleen maar scooters te vinden met hoge kortingen. Hieronder vindt u wat meer informatie over welke merken scooters er zoal in de aanbieding zijn, wat de levertijden en de aflevermogelijkheden zijn en wat de betalingsmogelijkheden zijn.

Welke merken zijn er in de aanbieding?
Bij Scootercentrum hebben we altijd interessante en scherpe aanbiedingen. Op deze pagina staan alleen nieuwe scooters die in de aanbieding zijn bij Scootercentrum. Onze scooters die in de sale zijn, zijn vaak uit te voeren met talloze opties zoals bijvoorbeeld een windscherm of een topkoffer. Op de sale pagina heeft Scootercentrum allerlei A-merk scooters in de aanbieding zoals Vespa, Piaggio, Kymco, Sym en Peugeot.

Mocht uw scooter er niet tussen staan op de sale pagina, kijk dan op onze pagina waar alle scooters uit het assortiment te zien zijn.

Betalingsmogelijkheden
Bij Scootercentrum heeft u de keuze uit talloze betalingsmogelijkheden. U kunt Afterpay gebruiken tot 2500 euro. Daarnaast behoort private- of financial lease ook tot de opties. Uiteraard kunt u bij Scootercentrum ook gewoon met pin en cash geld betalen.

De sale pagina wordt continu aangevuld, aangezien de scooters op de sale pagina snel verkocht zijn. Ondanks dat de site altijd goed wordt bijgehouden, kan het voorkomen dat de pagina niet helemaal up-to-date. Vraag onze medewerkers gerust naar de laatste scooter aanbiedingen bij Scootercentrum.