Peugeot Streetzone i 50 4T EURO 5 - DE RUIGSTE! - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Peugeot Streetzone i 50 4T EURO 5

Peugeot
€ 2.598,00 € 2.498,00 Incl. btw
Levertijd: Levering Januari 2022
Artikelnummer:
STZ25-M1H6
SKU code:
STZ25-M1H6
DE PEUGEOT STREETZONE 50 i 4T EURO 5 IS DE RUIGSTE PEUGEOT SCOOTER!

Op het eerste gezicht lijkt de Streetzone een kleine scooter. Echter verbaasd het vele hoeveel beenruimte de scooter heeft. Door de uitklapbare voetsteuntjes en het lange zadel in de scooter zelf geschikt voor 2 personen. De Streetzone is uitgevoerd met het splinternieuwe Euro5 injectie motorblok. Momenteel is dit de ruigste peugeot scooter die er te koop is!

Dit betreft de allernieuwste euro 5 uitvoeringScooter Centrum is officieel Peugeot dealer.

Plus en minpunten:

+ 2 jaar fabrieksgarantie
+ Zuinig 1 op 35*
+ Injectie motorblok
Veel beenruimte
- De dikke banden maken iets meer geluid

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· 2 sleutels
· 2 spiegels

Leasen:
U kunt deze scooter leasen voor €35,29 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten. 

Garantie, service & onderhoud
De Peugeot Streetzone wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de scooter rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een scooter heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor scooter reparatie aan huis. Uiteraard mag u de scooter ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

SCOOTER ONLINE BESTELLEN OF IN DE WINKEL KOPEN:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe scooter?

Bestel uw nieuwe scooter eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe scooter te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Peugeot Streetzone i 50 4T Euro 5 onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.