Derbi Senda 50 2T DRD X-Treme Euro 4 - Scooter Centrum; Webshop, Winkel & Werkplaats!

Derbi Senda 50 2T DRD X-Treme Euro 4

Derbi
€ 3.499,00 € 3.399,00 Incl. btw
Levertijd: Levering Oktober 2020
Artikelnummer:
SENDASMX-L9ORG
SKU code:
SENDASMX-L9ORG
DE DERBI SENDA 50 2T DRD X-TREME!

Derbi staat al jaren bekend om zijn unieke schakelbrommers. Met 6 versnellingen en een hoge zitpositie rij je comfortabel van a naar b. De Senda is uitgevoerd met het splinternieuwe Euro4 2-takt motorblok.

Scooter Centrum is officieel Derbi dealer.

Plus en minpunten:
+ 2 jaar fabrieksgarantie
+ 2 takt motorblok met 6 versnellingen
+ Zeer uniek in zijn segment
- Hogere onderhoudskosten dan een scooter
- Geen ruimte onder het zadel

Standaard meegeleverd:
· Gebruikershandleiding
· 2 sleutels
· 2 spiegels

Leasen:
U kunt deze schakelbrommer leasen voor €70,56 per maand
Vul direct vrijblijvend het online aanvraagformulier in en ontvang binnen 4 werkdagen de definitieve uitslag. Als de aanvraag is goedgekeurd nemen wij telefonisch contact met u om voor het maken van een afleveringsafspraak op maat.

Voordelen
· Gespreid per maand betalen
· Direct volwaardig eigenaar
· Geen afsluit- of administratiekosten.

Garantie, service & onderhoud
De Derbi Senda 50 2T DRD X-Treme wordt standaard geleverd met 2 jaar fabrieksgarantie. Wij leveren de schakelbrommer rijklaar af inclusief een volle tank. Ook verzorgen wij de tenaamstelling van het kenteken op uw rijbewijs. Een schakelbrommer heeft een verzekeringsplicht. U kunt de scooter eenvoudig via ons verzekeren of via uw tussenpersoon. Voor het behoud van de garantie moeten de onderhoudsintervallen opgevolgd worden. Wij hebben de mogelijkheid voor brommer reparatie aan huis. Uiteraard mag u de schakelbrommer ook zelf langs brengen in onze werkplaats. Of maak gebruik van onze haal- en brengservice.

SCHAKELBROMMER ONLINE BESTELLEN OF IN DE WINKEL KOPEN:

Heeft u de keuze gemaakt en wordt dit uw nieuwe schakelbrommer?

Bestel uw nieuwe schakelbrommer eenvoudig online. Wij nemen na uw bestelling persoonlijk telefonisch contact met u op voor het maken van een afleveringsafspraak op maat. Zo kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe schakelbrommer te laten bezorgen of deze op te halen in onze winkel in Reeuwijk.

Liever persoonlijk contact in de winkel? Kom gerust langs met of zonder afspraak. Laat een van onze ervaren collega’s u helpen met de aanschaf van uw nieuwe Derbi Senda 50 2T DRD X-Treme onder het genot van een kopje koffie of thee.

 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.